Våre lokasjoner

Løxaveien 12, 1351 Rud (tel. 67 17 17 70)

Vakåsveien 7, 1395 Hvalstad (tel. 66 98 31 30)Løxaveien 12
Vakåsveien 7

Ansatte Produksjon

Aase Askvig Berg

Operativ leder

Tlf: 414 14 360


Da Aase kom til Arba i 2016 hadde hun med seg utdanning innen økonomi og psykologi, samt 10 års ledererfaring fra private næringsliv.  

Hun har mange års erfaring fra bemanning og rekruttering, relasjonsbygging, salg, kursutvikler og kursholder.

Hennes bakgrunn fra bemanningsbransjen har gitt forståelse for viktigheten av arbeid og arbeidets rolle og betydning for mennesker. Hun er teamorientert og opptatt av at vi skal spille hverandre gode, ved å dele med hverandre og samhandle mot et felles mål.

Ansatte Produksjon Løxaveien

Berit Søreide

Avdelingsleder Løxa

Tlf: 928 93 666


Berit leder avdelingen i Løxaveien. Hun har utdannelse innen salg og markedsføring og har en utpreget praktisk tilnærming til det meste.  Hun har full kontroll over hva som til en hver tid foregår, og sørger for at alt går på skinner, at alle kunder får riktige leveranser til riktig tid. Hun har tidligere allsidig erfaring fra næringslivet, både som leder og selvstendig næringsdrivende. Berit er glad i mennesker og tror på struktur og orden.

Bjørnar Odden

Teamleder mekanisk/monteringsavdeling

Tlf: 909 29 440


Bjørnar har ansvaret for produksjonen på teknisk avdeling i Løxaveien, som består av en El monterings avd. og ett mekanisk verksted, med ca. 35 meget dyktig medarbeidere. Han er fagutdannet som sveise- og platearbeider med mange års erfaring fra mekanisk verksteder og vedlikehold innen papirindustrien på Norske Skog Follum. De siste 15 årene arbeidet i selskapet som arbeidsleder/teamleder med personalansvar. Bjørnar er bosatt på Hadenes Rike og pendler med liv og lyst inn på jobb hver dag.

Raymond Nilsen

Teamleder pakkeavdeling

Tlf: 468 18 566


Raymond har mer en 25 års erfaring fra arbeid med mennesker som har utfordringer i livet. 20 av disse årene har han jobbet i det som nå er blitt Arba Inkludering. Han har jobbet ved alle de forskjellige avdelingene i Løxaveien og har solid erfaring fra denne bransjen. Han er teamleder for pakkeavdelingen i Løxaveien.

Daniel Etnan

Arbeidsleder

Tlf: 482 90 830

Egil Syvertsen

Arbeidsleder

Tlf: 902 12 999


Egil har jobbet i Arba siden november 2016 og har utdannelse i coaching fra Norsk coach akademi og innen ledelse og administrasjon. Han har en bred kompetanse og ledererfaring fra industribransjen, har også en fortid i forsvaret. Egil er opptatt av å skape gode relasjoner, motivere mennesker og at alle skal få en mulighet i arbeidslivet.

Guro Moholt

Arbeidsleder

Tlf: 947 87 391


Guro er en av fem arbeidsledere på pakkeavdelingen. Hun er ansvarlig for tilrettelegging, oppfølging og personalansvar for VTA.  I tillegg har hun ansvar for kundeoppfølging, logistikk og gjennomføring av oppdragene. Har vært i Arba siden 2014. Hun er blid og positiv, er løsningsorientert, fleksibel og kreativ. Tidligere erfaringer som butikksjef i skobutikk med ansvar for innkjøp, personalansvar og budsjett. Kundebehandling var en vesentlig del av arbeidshverdagen. Guro bor sammen med mann og barn i Hønefoss.

Hege Johansen

Arbeidsleder

Tlf: 922 94 797


Hege er en av fem arbeidsledere på pakkeavdelingen.  Hun er ansvarlig for tilrettelegging, oppfølging og personalansvar for VTA. Hun har også ansvar for fakturering, kundeoppfølging, logistikk og gjennomføring av oppdrag. Hege er det siste tilskuddet av arbeidsledere i pakkeavdelingen. Hun startet i Arba i desember 2016. Hun har godt humør, effektiv, løsningsorientert og kreativ. Hun har vokst opp i naturskjønne omgivelser i Lofoten, før hun emigrerte til Østlandet for 25 år siden. Hun har jobbet 26 år i barnehage. Ferdig utdannet barnehagelærer i 2007, og har jobbet som pedagogisk leder de siste 9 årene. 

Henning Trulsrud

Arbeidsleder

Tlf: 907 70 098


Infotekst

Laila Ødegård

Arbeidsleder

Tlf: 975 06 899


Laila er en av fem arbeidsledere på pakkeavdelingen. Hun er ansvarlig for tilrettelegging, oppfølging og personalansvar for VTA. I tillegg har hun ansvar for kundeoppfølging, fakturering, logistikk og gjennomføring av oppdragene. Hun har jobbet her siden 2005. Men har jobbet i attføringsbedrifter siden 2002. Hun har også en utdanning i pedagogikk for yrkeslivet fra Høgskolen i Akershus (Bedriftspedagogikk), samt administrasjon og ledelse fra Høgskulen i Ålesund. 

Laila er positiv og blid, er effektiv, løsningsorientert, samarbeidsvillig og kreativ.

Av tidligere arbeidserfaringer har hun jobbet som hygiene tekniker ved BHT i Sykkylven, helsesekretær ved Sykkylven legekontor og avdelingsleder ved ASVO produkt AS på Stranda.  

Lena Weidemann Thoresen

Arbeidsleder

Tlf: 468 09 243


Infotekst

Linda Strand-Hansen

Arbeidsleder

Tlf: 468 14 531


Linda er en av fem arbeidsledere på pakkeavdelingen. Der har hun ansvar for tilrettelegging, oppfølging og personalansvar for VTA. I tillegg har hun ansvar for kundeoppfølging, fakturering, logistikk og gjennomføring av oppdragene. Linda har jobbet her siden 2002. Hun er utdannet barnepleier og har mange års erfaring fra barnehage. Linda har også utdanning i pedagogikk for yrkeslivet fra Høgskolen. Hun har godt humør, er løsningsorientert, kreativ og glad i jobben sin.

Per Morten Hamre

Arbeidsleder

Tlf: 924 14 278


Per Morten er utdannet Næringsmiddeltekniker og arbeidsleder. Han har flere års erfaring som laboratorietekniker i  prosessindustrien. Startet som arbeidsleder i Arba for ti år siden. Han er ivrig sosialt engasjert og er med i forskjellige styrer i diverse foreninger.

Rune Drange

Arbeidsleder

Tlf: 416 19 631


Rune har 25 år i Statoil flyavdeling, 5 år i Bærum Kommune, 2 år i det private næringsliv, begynte så i Løxa Utvikling som ble Arba Inkludering og her fortsetter han til han blir pensjonist.

Siri Staubo

Arbeidsleder

Tlf: 468 33 149


Siri er en av fem arbeidsledere på pakkeavdelingen. Siri er ansvarlig for tilrettelegging, oppfølging og personalansvar for VTA. I tillegg har hun ansvar for kundeoppfølging, fakturering, logistikk og gjennomføring av oppdragene. Hun har jobbet her siden 1993. Hun har også en utdanning i pedagogikk for yrkeslivet fra Høgskolen. Siri er positiv og blid, er effektiv, løsningsorientert, samarbeidsvillig og kreativ. Av tidligere arbeidserfaringer har hun jobbet som legesekretær på Ullevål sykehus, som fotterapeut på Røa og som produktsekretær innen betong og asfalt.

Ansatte Produksjon Vakåsveien

Øystein Gravlien

Avdelingsleder Vakås

Tlf: 906 02 791


Øystein har vært avdelingsleder i Vakåsveien siden november 2015. Han ble utdannet til vernepleier i 1995 og har siden den gang arbeidet innenfor attføring i en rekke ulike roller.

Øystein har bred erfaring med å bistå mennesker med spesielle behov, i tillegg til ledererfaring.

Anita Jansson

Arbeidsleder

Tlf: 476 43 945

Anita Jensen

Arbeidsleder

Tlf: 469 75 740


Anita har jobbet i Arba siden 2006 og fra før har hun lang fartstid fra kopi/prepress/trykk. Hun har ansvaret for pakkeavdelingen på Vakås. Kombinasjonen å jobbe med mennesker og produksjon er noe som gjør dette yrket spennende. Dagen blir topp når hun ser at arbeidstakere lykkes, kollegaer er glade og kunder blir fornøyd.

Hanne Wenaas Holte

Arbeidsleder

Tlf: 957 50 906


Hanne har jobbet i Arba siden 2018. Hun har bachelor i økonomi fra BI med spesialisering innen logistikk.

Fra tidligere har hun lang og bred erfaring innen restaurantbransjen som restaurantsjef og er også utdannet vinkelner.

I arba jobber Hanne fortrinnsvis på fruktavdelingen og ellers overalt hvor det trengs.

Hun er opptatt av at alle skal trives i jobben og få muligheten til å utvikle seg videre.

Ingunn Wenaas Holte

Arbeidsleder

Tlf: 922 31 119


Ingunn startet i bedriften i 2010 og hennes ansvarsområder er i avdelingen for Elektrisk montering og Hagearbeid, men hun hjelper også mye til i Fruktavdelingen. Hun er utdannet Platearbeider og har jobbet flere år i Metall industrien, men har også lang erfaring fra blant annet Hotellbransjen og Avfallsmottak. Hun er glad i mennesker og er opptatt av at deltakerne i VTA tiltaket skal ha en fin dag på jobben - hver dag!

Johannes Scholtz

Arbeidsleder

Tlf: 905 31 717


Johannes har jobbet i Arba siden våren 2007.

Han er utdannet møbelsnekker og møbelrestauratør. I 10 år har han jobbet på miljøverkstedet og bruktbutikken i AFT/APS tiltaket. For tiden jobber Johannes med VTA på avd. Vakås, og har hovedansvar for produksjon av klekkerisystemer til fiskeoppdrettsnæringen som levers i hele verden.

Johannes er opptatt av å gjøre en positiv forskjell til arbeidstakernes hverdag og dyrke gode relasjoner med kunder og samarbeidspartnere.

Mette Kristiansen

Arbeidsleder

Tlf: 469 75 743


Mette er utdannet aktivør. Hun har ansvaret for fruktavdelingen på Vakås og har jobbet i selskapet siden 1989. Hver uke sørger Mette for aktivisering av arbeidstakere og distribusjon av halvannet tonn med frisk frukt til fornøyde kunder. En viktig del av jobben for henne er å skape arbeidsglede som gir god livskvalitet.

Niklas Thon

Arbeidsleder

Tlf: 988 53 686


Niklas startet i bedriften i 2014 og hans ansvarsområder er i avdelingen for Elektrisk montering og Hagearbeid, men han hjelper også til i Fruktavdelingen. Han er utdannet Helsefagarbeider og har allsidig arbeidserfaring fra diverse institusjoner og boliger. Han er glad i mennesker og er opptatt av at deltakerne i VTA tiltaket skal ha en fin dag på jobben - hver dag!

Yamina Norbom

Arbeidsleder

Tlf: 959 36 910


Yamina har jobbet i Arba siden 2018. Hun har bachelor i sosialt arbeid og videreutdanning i rusproblematikk og psykisk helse.

I Arba jobber hun primært med Jobbfrukt, men også på de andre avdelingene ved behov.

Hun er opptatt av at alle skal oppleve mestring, glede og utvikling i hverdagen.

Arba produksjon logo

Arba Produksjon Løxaveien:

Besøksadresse:
Løxaveien 12, 1351 Rud
Postadresse:
Postboks 128, 1309 Rud

Tlf: 67 17 17 70
Epost: firmapost@arba.no

Arba Produksjon Vakåsveien:

Besøksadresse:
Vakåsveien 7, 1395 Hvalstad
Postadresse: 
Postboks 38, 1375 Billingstad

Tlf: 66 98 31 30
Epost: firmapost@arba.no

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det. Du kan lese vår cookie-/personvernserklæring her

Dette er Arba inkludering AS:

Følg oss:

Facebook ikon Linked in ikon Instagram ikon

Besøksadresse:
Baker Østbys vei 10, 1351 Rud
Postadresse: Postboks 128, 1309 Rud
Tlf: 67 17 74 40
E-post: firmapost@arba.no

Personvernerklæring

Arbeid og inkludering
Ringer i vannet
equass
Utviklet av Imaker as